Tarracier – Marigona Hill

Tarracierët janë një koncept unik i prezantuar për herë të parë në Kosovë në Marigona Hill, ata sjellin një shkrirje të përkryer të koncepteve mediterano-zvicerane, ku kënaqësitë e pafundme mesdhetare dhe saktësia zvicerane bëhen të mundshme në këto vendbanime super unike. Emërtimi ‘tarracierë’ rrjedh nga tarracat e mëdha, të cilat i posedon secili apartament.

TARRACIERËT

Të gjithë tarracierët kanë parkingun e vet nëntokësor. Tarracierët kanë 2 e më shumë dhoma gjumi si dhe një qëndrim ditor me pamje të pandërprerë. Disa nga tarracierët kanë edhe dhomë relaksi dhe fitnesi, ndërsa tarracieri penthouse ka edhe një kopsht të mbyllur (winter garden).

Tarracierët fillojnë nga 120m2.