Apartamentet – Marigona Hill

Të jetosh në apartamentet e konceptuara në Marigona Hill do të thotë të zgjohesh çdo ditë dhe të jetosh në sinonimin e pësosmërisë, në magjinë e arkitekturës së sotme që e bën jetesën në këto apartamente një përjetim në vetvete.

Apartamentet përmbajnë shumë veçanti mbresëlënëse si: shtrirja e xhamave përreth apartamentit të cilat mundësojnë pamje marramendëse që ju frymëzojnë, lartësi tē katit deri në 4m, organizime një dhe dy-katëshe, mundësi për pishinë individuale dhe veçanti tjera unike.

Të gjitha apartamentet përbëhen nga korridore të ndriçuara me galeri dhe recepcion të centralizuar.

Konceptet e apartamenteve

*Për të parë opsionet tjera të apartamenteve në Marigona Hill, ju ftojmë të vizitoni zyret e Marigona Hill pasi që të gjitha aparatamentet janë të personalizuara dhe kanë dimensione të veçanta.