Qyteza – Marigona Hill

Prezantojmë “Marigona Hill”

Every Great City is Defined by its Most Prominent Neighborhoods.
Every Great Residence is Desired for its Address.

Me qytezën Marigona Hill, Marigona dëshmon përsëri se mundësitë për ngritjen e nivelit të jetesës nuk njohin kufij dhe nuk janë thjesht dëshira, por vendbanime të shëndruara në realitet.

Projekti Marigona Hill është konceptuar duke konsultuar zgjedhjet më moderne të infrastrukturës në botë dhe arkitektë me famë botërore, të gjitha këto të realizuara nga shtëpia më e madhe arkitektonike në Kosovë. Ne përpiqemi të ofrojmë një qytezë të veçantë në çdo aspekt.

Qyteza Marigona Hill do të realizohet në disa faza dhe do të ketë përmbajtjen si vijon:

109 Shtëpi

Shtëpia është një vend i ngrohtë dhe i mbushur me dashuri, ku të gjitha kujtimet dhe emocionet e jetës së përditshme formojnë një histori të veçantë në çdo dhomë.

291 Tarracier

Tarracieret janë si galeritë e hapura në qiell, vendet e qetësisë dhe frymëzimit, ku pamjet e mahnitshme dhe ajri i freskët bëjnë që secili moment të jetë një aventurë e re.

600 Apartamente

Apartamentet janë si vende magjike ku pëlhurat e ëndrrave shndërrohen në realitet. Ata janë vendet ku jeta zhvillohet, ku emocionet janë përjetuar dhe ku kujtimet formohen.

150 Lokale afariste

Hapësira jonë ofron një gamë të gjerë të lokaleve afariste për qira dhe në shitje. Bizneset mund të gjejnë hapësira të përshtatshme për të zhvilluar veprimtarinë e tyre.

Qyteza Marigona Hill është e pozicionuar në pjesën e Prishtinës së Re, më saktësisht pas Pallatit të Drejtësisë, mes Liqenit të Badovcit dhe parkut të Gërmisë.

Marigona Hill është një vepër arti, ikonë jetese e kryeqytetit. Forma e saj organike, e theksuar nga oazet botanike në çdo cep të saj, krijon një ndjenjë të menjëhershme qetësie, lumturie, një vend mikpritjeje dhe kënaqësie.

Në Marigona Hill jemi të përkushtuar ndaj të jashtëzakonshmes. Ne ofrojmë ambiente banimi të krijuara në mënyrë të përsosur që u mundësojnë familjeve të jetojnë jetën e tyre më të mirë. Fokusi ynë do të jetë gjithmonë tek ju, dhe rezultati është një përvojë jetësore ende e paparë në Prishtinë dhe në rajon.

Shumë finesa tjera të cilat ndikojnë në një stil jetese ikigai

Finesat e qytezës përfshijnë sigurinë, komunitetin e ngrohtë dhe aksesin e lehtë në shërbime dhe infrastrukturë të rëndësishme për jetesën e përditshme.

Una Spa & Fitness, a longevity life-in-motion

Spa and fitness janë destinacione të paharrueshme për të përmirësuar trupin dhe shpirtin në një mjedis të mrekullueshëm i cili është i përsosur për relaksim dhe aktivitet fizik.

Apartments by Marriott Bonvoy™