Elemente që do të bëjnë më të ngrohtë dhe më të rehatshëm ambientin ku jetoni – Marigona Hill

Në blogun tonë do të ndajmë me ju këshilla për dekore të sofistikuara, stil, udhëtim, argëtim – të gjitha momentet që ju ndihmojnë të lartësoni jetën tuaj të përditshme.

Ne besojmë se dizajni është personal. Pa historinë e qëllimit dhe emocionin e shprehjes, dizajni nuk do të thotë asgjë për ne. Për ne, njerëzit janë ata që i japin kuptim produkteve dhe asaj që i rrethon.

Elemente që do të bëjnë më të ngrohtë dhe më të rehatshëm ambientin ku jetoni