THE WALKING DISTRICT

Business & Shopping Walking District

Vendi që në mënyrë të veçantë do t’i japë gjallëri lagjes dhe zhvillimit të jetës në të do të jetë “Walking District”. Ky koncept mbështetet në parimin e socializimit mes banorëve, pasi aty do të ndërtohet një shëtitore në të cilën do të ketë edhe kafene, dyqane ushqimore, të tekstilit, barnatore, pastrim kimik, agjensione turistike etj. Çdo gjë për të cilën do të keni nevojë, me siguri që gjendet në “Walking District”.