Përjeto PËRRALLËN përmes REALITETIT VIRTUAL

Pamjet VR (Realitetit Virtual) do të jenë një përvojë e veçantë ku ju do të shihni ambientin e vendbanimit të njohur si “Tarracierë”, që janë koncepti më i ri në Kosovë, koncept ky që na ka përcjellur që nga faza e parë e ndërtimit të “Marigona Hill”.

Tarracier 468

Ky penthouse ka dy kate që në total përfshinë 191.31m2 banim dhe 57m2 tarracë.

KËRKO APLIKACIONIN PËR VR

Regjistrohu për më shumë informata

Për të shikuar mundësitë e blerjes, na telefononi në 049162000 ose 048162000 apo na kontaktoni përmes email adreses tonë në [email protected]

Poashtu zyret e Marigona Hill janë të hapura për vizite çdo ditë nga ora 09:00 deri në ora 17:00.