TARRACIERËT

Mundësitë e sotme, ishin të pamundurat e djeshme.

Ambientet e vendbanimit të njohura si Tarracierë, janë koncepti më i ri i prezantuar në Kosovë. Duke sjellur një shkrirje të përkryer të koncepteve mediterano-zvicerane, ku kënaqësitë e pafundme mesdhetare dhe saktësia zvicerane bëhen të mundshme në këto vendbanime super unike.

Emërtimi ‘tarracierë’ rrjedh nga tarracat e mëdha, të cilat i posedon secili apartament. Të ndërtuara për herë të parë, ky lloj vendbanimi është i strukturuar në katër nivele. Veçanti tjetër e këtyre objekteve janë hyrjet të cilat do të përdoren nga vetëm dy apartamente.

Të gjithë tarracierët kanë parkingun e vet nëntokësor, ndërsa katet e para dhe katet penthouse kanë edhe bodrume.

Të gjithë tarracierët kanë 2 e më shumë dhoma gjumi si dhe një qëndrim ditor me pamje të pandërprerë.

Disa nga tarracierët kanë edhe dhomë relaksi dhe fitnesi, ndërsa tarracieri penthouse ka edhe një kopsht të mbyllur (winter garden).

Tarracierët fillojnë nga 120m2.

Kërko Planin

Regjistrohu për më shumë informata

Për të shikuar mundësitë e blerjes, na telefononi në 049162000 ose 048162000 apo na kontaktoni përmes email adreses tonë në [email protected]

Poashtu zyret e Marigona Hill janë të hapura për vizite çdo ditë nga ora 09:00 deri në ora 17:00.