SHTËPITË

Jeta ofron kaq shumê zgjedhje të shkëlqyera. Gjithçka që duhet të bëni është t’i shihni ato.

Me planifikimin e menduar deri në detaje, shtëpitë janë një prej zgjedhjeve të ofruara për vendbanimin tuaj perfekt.

Çdo detaj arkitektonik i këtyre shtëpive është menduar në përputhje me nevojat tuaja dhe duke u bazuar në konceptin harmonik mes infrastrukturës moderne dhe natyrës.

Materialet e ndërtimit janë përzgjedhur me kujdes, duke filluar nga fasada e jashtme me tulla, granit dhe mermer, deri te izolimi akustik, që ju siguron ngrohje në dimër dhe freski gjatë verës. Hapësirat janë të dizajnuara sipas kërkesave të klientëve tanë.

Brenda shtëpisë janë konceptuar me kujdes ambientet për qëndrim ditor, kuzhinë dhe tryezari, dhoma të fjetjes me banjo të veçanta si dhe pamje panoramike në të gjitha nivelet e banimit.

Shtëpi në dizpozicion

Shtëpi
244

Ky model i shtëpive zë një hapësirë totale prej 244 m2 dhe është i koncept i shtëpive në varg, inspiruar nga një stil anglez.

 

Ky lloj i shtëpisë zë hapërisë të ndarë në 232 m2 që është e paraparë si pjesë banimi dhe 12 m2 për bodrum.

 

Kërko Planin

Shtëpi
294

Ky model i shtëpisë në varg është i organizuar në një hapësirë prej 294m2.

 

Shtëpia përmban qëndrimin ditor me lartësi mbi 4.5m dhe dritare të mëdha përmes të cilave mundësohet ndriçimi natyral, kuzhinën me tryezari, 3 dhoma të fjetjes me banjo të veçanta, 1 “lounge room me tarracë” në pjesën e nën-kulmit dhe pamje panoramike në të gjitha nivelet e banimit.

 

Kërko Planin

Shtëpi
404

Ky model i shtëpive zë një hapësirë totale prej 404 m2.

 

Ajo që e bën të veçantë këtë lloj shtëpie është mendimi i shfrytëzimit të hapësirave: 348 m2 janë të shfrytëzueshme për banim, ndërsa 56 m2 për bodrum.

 

Kërko Planin

Shtëpi të shitura

Shtëpi
303

Ky model i shtëpisë është i organizuar në një hapësirë prej 303m2 dhe është i pozicionuar në çdo skaj të shtëpive në varg.

 

Shtëpia përmban qëndrimin ditor me lartësi mbi 4.5m dhe dritare të mëdha përmes të cilave mundësohet ndriçimi natyral, kuzhinën me tryezari, 3 dhoma të fjetjes me banjo të veçanta, 1 “lounge room me tarracë” në pjesën e nën-kulmit dhe pamje panoramike në të gjitha nivelet e banimit.

 

Kërko Planin

Shtëpi
363

Ky model i shtëpisë është i organizuar në një hapësirë prej 363m2 dhe është i pozicionuar si shtëpi individuale, apo si shtëpi dyshe.

 

Shtëpia përmban qëndrimin ditor me lartësi mbi 4.5m dhe dritare të mëdha përmes të cilave mundësohet ndriçimi natyral, kuzhinën me tryezari, 3 dhoma të fjetjes me banjo të veçanta, 1 “lounge room me tarracë” në pjesën e nën-kulmit dhe pamje panoramike në të gjitha nivelet e banimit.

 

Kërko Planin

Shtëpi
425

Ky model i shtëpive zë një hapësirë totale prej 425 m2.

 

Veçantia e këtij tipi është ndarja e hapësirave, ku 337 m2 janë të planifikuara të shfrytëzohen si hapësira banimi, ndërsa 88 m2 si bodrum, i cili do të shërbejë për plotësimin e nevojave të ndryshme të familjes tuaj.

 

 

Kërko Planin

Regjistrohu për më shumë informata

Për të shikuar mundësitë e blerjes, na telefononi në 049162000 ose 048162000 apo na kontaktoni përmes email adreses tonë në [email protected]

Poashtu zyret e Marigona Hill janë të hapura për vizite çdo ditë nga ora 09:00 deri në ora 17:00.