Lokalet

“Zgjero biznesin tënd në Marigona Hill”

Ne mendojmë jo vetëm për ata që duan të jetojnë në përralla, por edhe për ata që punojnë për to.

Ka filluar shitja e lokaleve afariste në qytezën Marigona Hill, vendin i cili do i ofrojë biznesit tuaj mundësi të zhvillohet dhe të operoje]ë në ambientin ku do të jetojnë mbi 1000 familje.

Janë vetëm 30 lokale të cilat po ofrohen për shitje në qytezën Marigona Hill. Ju keni mundësi të zgjedhni organizimet e lokaleve të cilat fillojnë nga 53 m2 dhe vazhdojnë me lokale më të mëdha ku përfshihen edhe lokalet e zhvilluara në dy kate. Lokalet janë të pozicionuara në një nga pjesët më të favorshme të qytezës, ashtu që komuniteti i qytezës të gjejë gjithcka që i nevojitet pa pasur nevojë të shkoj më larg. Në Marigona Hill do të jenë brendet më të njohura kombëtare dhe ndërkombëtare.

Investimi në këtë periudhë jo vetëm qe do ju bëjë pronar të këtyre lokaleve por investimi juaj do të jetë me çmimet më konkuruese në treg për lokalet që shtrihen në zonën më të veçantë në vend dhe rajon. Duke parë trendet e patundshmërive dhe veçantinë e lokacionit të qytezës Marigona Hill, në të ardhmen vlera e këtyre lokaleve do të jetë dy apo tre herë më e lartë.

7 arsyet për investim në lokal afarist në Marigona Hill:

 1.  Lokale të cilat kanë mundësi të përshtatjes së madhësisë sipas nevojës së biznesit
 2.  Tregu
  – 1,000 familje banore në Marigona Hill
  – 2,000 familje tjera në afërsi me Marigona Hill
  – 200 familje në projektin e ri të Marigona Inc në afërsi me Marigona Hill
 3.   Qasje e shpejtë në rrugët kryesore që e bënë mbërritjen në Marigona Hill të vizitorëve shumë të shpejtë
 4.   Marigona Hill do të jetë adresë e brendeve më të njohura vendore dhe ndërkombëtare. Vendtakim për të gjithë.
 5.  Finesa të shumta në lagje si hapësirat e gjelbërta, parqet e infrasktruktra e zhvilluar bëhet vendi i preferuar i secilit prej nesh jo vetëm për të jetuar por edhe për t’u relaksuar dhe kaluar kohën e lirë.
 6.  Mirëmbajtje të vazhdueshme në qytezë dhe për lokalin tuaj
 7.   Kthim I lartë në investim. Nëse merret për bazë tregu aktual i lokaleve afariste në Prishtinë, parashihet një rritje prej së paku 2.5x nga çmimi aktual në ofertë. Sasia e lokaleve për shitje në Marigona Hill është e kufizuar, që rrjedhimisht kërkesën për lokale afariste e bënë më të kërkuar. 

Për detaje dhe ofertat për këto lokale,ju ftojmë të na vizitoni në zyret tona apo të na telefononi në 049/162/000 ose 048/162/000 apo na kontaktoni përmes email adresës tonë në [email protected].

Zyret e Marigona Hill janë të hapura çdo ditë nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Kërko katalogun e Lokaleve