Frequently Asked Questions

Ku është lokacioni i qytezës Marigona Hill?

Marigona Hill” është e pozicionuar në pjesën e Prishtinës së Re, më saktësisht pas Pallatit të Drejtësisë, mes Liqenit të Badovcit dhe parkut të Gërmisë.

Ku janë zyret e Marigona Hill?

Zyret tona janë në lokacionin ku po ndërtohet qyteza “Marigona Hill”, 3 km pasi te kaloni Pallatin e Drejtësisë, kthesa në të djathtë e cila vazhdon për te Inspektoriati Policor.
Mund të na vizitoni cdo ditë nga ora 09:00 – 17:00.

Çfarë çmimi kanë njësitë e banimit në Marigona Hill?

Për çmimet ju lutem na kontaktoni përmes emailit në [email protected] apo në numrin tonë të telefonit 048 162 000 ose 049 162 000

Çilat janë konceptet e banimit në Marigona Hill?

Konceptet e banimit të ndërtuara në Marigona Hill janë:
-Shtëpitë
-Tarracierët
-Apartamentet

Si mund të marrim më shumë informata për projektin?

Ju mund të informoheni për detajet e projektit duke na vizituar në zyret tona, nga e hëna deri të shtunën, nga ora 09.00 – 17.00.
Ju presim që t’iu prezantojmë qytezën dhe t’ju njoftojmë më në detaje për projektin.


Gjitashtu ju mund të na kontaktoni përmes email-it : [email protected], në  Viber/WhatsApp në numrin: 048 162 000 ose 049 162 000 apo duke vizituar website-in : https://bit.ly/MarigonaHILLweb