Explore Marigona Hill

Përjetimi i qytezës përrallore fillon me virtualizimin e qytezës Marigona Hill përmes aplikacionit “Explore Marigona”.

Ky aplikacion ju ofron klientëve të Marigona Hill mundësinë e eksplorimit të qytezës përmes detajeve si madhësia e njësive të banimit, disponueshmëria, vendndodhja, pikat e interesit etj.

Përmes këtij aplikacioni ju do të keni mundësinë të shihni saktësisht se si është e organizuar qyteza Marigona Hill,  duke parë ku janë të vendosura shtëpitë, terracierët, apartamentet, finesat e lagjes dhe më shumë. Gjithashtu për të gjithë ata që janë të interesuar që në të ardhmen të bëhen pjesë e qytëzës, ne këtë apllikacion do të kenë mundësinë të shohin cilat nga njësitë e banimit janë të lira dhe ku saktësisht ndodhen ato njësi.

Regjistrohu për të pranuar linkun dhe kredencialet për qasje në aplikacion

Udhëzime si të navigohet në aplikacion

Minimum System Requirements

OS System: Windows 8/10/11
CPU: 4 Cores / 8 Threads
RAM: 8GB
HDD: 10GB Free
GPU: 4GB Gaming / 6GB NonGaming