“Apartmenti Model”

Qyteza “Marigona Hill” gjithmonë synon që çdo gjë që e ëndërrojmë për një jetesë me nivel të ngritur, të jetë e prekshme, prandaj edhe ka ndërtuar një “apartament model”

Brenda “Apartamentit Model”, mund të shihet organizimi i dhomave dhe se si mund të duket apartamenti kur të ndërtohet, por edhe të shihen opcionet se si mund ta organizohet jetesa në qytezën “Marigona Hill”.

Përveç tjerash, në këtë apartament model mund të shihen të gjitha elementet tjera përcjellëse si kuzhina, dhoma e ditës, dhomat e gjumit etj., në mënyrë që të jetë më e lehtë për secilin që ta paramendojë se si mund të duket jetesa në apartamentin e kësaj “Qyteze”.

Për të gjithë ata që shprehin interesim dhe dëshirojnë të bëhen pjesë e komunitetit Marigona Hill, mund të vijnë dhe të eksplorojnë “Apartmentin Model”.

Shikoni Galerinë për më shumë pamje

Regjistrohu për më shumë informata

Për të shikuar mundësitë e blerjes, na telefononi në 049162000 ose 048162000 apo na kontaktoni përmes email adreses tonë në [email protected]

Poashtu zyret e Marigona Hill janë të hapura për vizite çdo ditë nga ora 09:00 deri në ora 17:00.