APARTAMENTET

Rrallëherë, në mes të kohërave të zakonshme, na mundësohet të jetojmë një jetë përrallore.

Dizajni i apartamenteve në Marigona Hill është formuar nga një kuptim dhe qasje ultra-moderne, me arkitekturë minimaliste, bazuar në konceptin e një shesh-qytetëze që përfshin “linja të guximshme gjeometrike që kornizojnë qiellin, si dhe hapësira të mëdha të gjelbërimit’.

Në Marigona Hill, ju do të keni mundësi të shijoni privilegjet ekskluzive të rezidencave/apartamenteve duke filluar nga 90m2 deri në 300m2, me një përzgjedhje të organizimit që varirojnë nga njësitë me dy dhoma të gjumit e deri tek apartamentet e mëdha dhe penthouse me 4 apo 5 dhoma gjumi dhe me pishinë private.

Në vijim janë prezantuar dy koncepte të apartamenteve: “Splendour Apartment” (Apartamentet me tarraca të mëdha dhe pishina private) dhe “Supreme Apartment” (Apartamentet me ballkone të mëdha dhe pamje të mahnitshme).

Koncepti i

“Splendour Apartment”

 

Apartamentet “Splendour” fillojnë nga sipërfaqet më të vogla:

122m²  banim dhe 135m² tarracë 

deri në opsionet më të mëdha që kanë: 

315m² banim dhe 230m² tarracë 

Për të parë opsionet e ndërmjetme, ju ftojmë të vizitoni zyret e Marigona Hill pasi që të gjitha aparatamentet janë të personalizuara dhe kanë dimensione të veçanta.

Kërko Planin

Koncepti i

“Supreme Apartment”

 

Apartamentet “Supreme” fillojnë nga sipërfaqet më të vogla:

117m²  banim dhe 40m² tarracë 

deri në opsionet më të mëdha që kanë: 

268m² banim dhe 225m² tarracë 

Për të parë opsionet e ndërmjetme, ju ftojmë të vizitoni zyret e Marigona Hill pasi që të gjitha aparatamentet janë të personalizuara dhe kanë dimensione të veçanta.

Kërko Planin

Regjistrohu për më shumë informata

Për të shikuar mundësitë e blerjes, na telefononi në 049162000 ose 048162000 apo na kontaktoni përmes email adreses tonë në [email protected]

Poashtu zyret e Marigona Hill janë të hapura për vizite çdo ditë nga ora 09:00 deri në ora 17:00.